Uutiset

 

Taas kerran onnistunut seminaari-työpaja 

Tämä uutinen kertoo hienosti onnistuneesta tapahtumasta: ”Seminaarin kirkkain ydin oli Futures Platformin Jari Koskisen osuus. Hän kertoi puheenvuorossaan tulevaisuuden osaamisista sekä ennakointi- ja muutoskyvykkyydestä, joita tarvitaan nykyisessä alati muuttuvassa ympäristössä.  Luento-osuuden jälkeen Koskinen fasilitoi lisäksi kiinnostavan työpajan, jossa törmäytettiin erilaisia osaamisia ja pohdittiin yrittäjien tulevaisuuden osaamisia Tulevaisuuden ennakointikartan (Futures Platform) avulla.

Uusia asiakkaita

Kevään uusia asiakkaita ja paljon fasilitoituja yhteissuunnittelun työpajoja:  Opinkirjo, Espoon kaupungin opetustoimi, Uponor, Kingspan, Sto, Krapinhovi, Työ- ja elinkeinoministeriö…

Tehyn muutosprojekti ja julkaisu

Toimin päätoimittajana Tehylle tekemässämme julkaisussa Muutoksiin yhdessä oppien. Julkaisu on osa laajempaa fasilitoimaani muutosprojektia sekä ennakointi- ja muutoskyvykkyyden kehittämistä.  Voit tutustua kiinnostavaan julkaisuun tästä.

Futures Platformille puolen miljoonan jatkosijoituskierros

Futures Platform –yhtiö on saanut päätökseen puolen miljoonan euron jatkosijoituskierroksen, joka merkittiin täyteen vain kuudessa viikossa. Lue lisää tästä.

 

Mainokset